BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Saturday, February 26, 2011

Don't mess up with me!

Okehh... Entry kali ni, mungkin akan menimbulkan rasa muak atau ingin topup prepaid di hati pembaca sekalian so, kalau ada siapa2 yang dah mula rasa sedemikian, tekan jer tanda X di atas..

Okenggg...
Tajuk entry di atas sudah pun menerangkan segala usul yang bakal dibentangkan pada hari ini... Segala cacian ehh rasa ketidakpuasan hati ini akan diketahui sebentar sahaja lagi...
*jengjengjeng!*


Kelmarin, aku dan kawan2 yang lain hangout sesama...
Kontijen lepak yang terdiri daripada aku, Roberto, Ramnietasha & Audrey dan bertempat di Sugar Bun..
*sorie la... takda pix gonjeng nak tunjuk.. hehe..
Kitaorang lepak punya lepak,cerita punya cerita tak sedar pulak kami dah kena jadi mangsa gosip...
Haisss..... Macam cilake jer bila kena sindir camtu...

Fcuk!!!!!!!-word of the day ini ditaja oleh Loriana TheDutchess-

Okkk... Aku dah lupakan hal petang tu sebab nafsu lepak dah membuak yang teramat... Lepas lekat kat Sugar Bun, kitaorang lepak kat O.A @ lebih dikenali dengan nama PASAR MALAM...
Aku dan Roberto, seperti biasa, ahli kelab lepak yang sangat setia, lepak sampai malam.. Dinner dan mengumpat berbincang pasal IPTA..
Then, semua yang terjadi lepas tu, macam biasa la.. Balik, mandi & tidor.... Like..=)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kasabaran hati ini teruji lagi!
Pagi2 aku bangun tidor, terus on9...
*perangai macam setan...
Belom sempat aku nak bergumbira dengan game Cupcake Corner, then muncul satu notipikasen Facebook...
"T** R**** L*** posted on your wall"
Aku pon, check la... mane tau, dia nak sponser eskrim ke ape..
Apekah????
Dia shared 1 link lagu... Boleh kata nak mengaibkan tu motif ini budak...
Warrggghhhh! Tak suke I tauuuuu.....
Sabar jelah... Aku pon buka tab Youtube, bak kata, nak berbalas la ni... Tapi aku x kejam okengg...
Antar link lagu Take a Bow-Rihanna-
Haaaa....! Ambik kau satu!
Sebenarnya, aku taknak la sebut2 lagi pasal ex boyfie kat blog ni @ at least kat entry kali ni tapi, aku tak suka orang ungkit hal2 lama... Apatah lagi bila cuba nak salahkan aku balik...
Anyway, sila2 kan la tarok komen ke, ajak makan ke..
Hehe...

Xoxo...
p/s: kalau ada sesiapa tauk bila result SPM kuar, kasi tau aku okengg?
^-^v

Thursday, February 24, 2011

jengjengjeng! :)

Wahhhhhh! My super duper new blog is born....=)
Well, blog ni adalah versi baru bagi Miss Brown Eyes dulu.. Dari Miss Brown Eyes ke Loriana The Dutchess, dah banyak yang aku dah plan.. Tentang apa yang nak di post, apa yang tak patut kena post.. Biar la blog ni jadi permulaan baru...*ayat skema..=p*
Ada juga yang tanya, kenapa aku mansuhkan blog lama.. Bak kata blog title ku, "Everything happens for a reason"... =) 
Blog baru ni, boleh dikatakan sebagai permulaan baru, idea baru, chapter baru, kasut baru...
Hehe.. Pendek kata, blog ni ada untuk mengantikan blog yang lama... Xmo ada kontreversi2 ape sume lagi..
Kepada semua follower2 yang terdahulu, follow la balik k...?
=) X paksa, tapi suroh korang follow jugak...hehe..


Aaaaa... Sebab dah lama sangat dah x blogging, idea pon lari suma... Wakakaka..
Anyway, enjoy our visit here & do follow k..?


Xoxo...