BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Thursday, February 24, 2011

jengjengjeng! :)

Wahhhhhh! My super duper new blog is born....=)
Well, blog ni adalah versi baru bagi Miss Brown Eyes dulu.. Dari Miss Brown Eyes ke Loriana The Dutchess, dah banyak yang aku dah plan.. Tentang apa yang nak di post, apa yang tak patut kena post.. Biar la blog ni jadi permulaan baru...*ayat skema..=p*
Ada juga yang tanya, kenapa aku mansuhkan blog lama.. Bak kata blog title ku, "Everything happens for a reason"... =) 
Blog baru ni, boleh dikatakan sebagai permulaan baru, idea baru, chapter baru, kasut baru...
Hehe.. Pendek kata, blog ni ada untuk mengantikan blog yang lama... Xmo ada kontreversi2 ape sume lagi..
Kepada semua follower2 yang terdahulu, follow la balik k...?
=) X paksa, tapi suroh korang follow jugak...hehe..


Aaaaa... Sebab dah lama sangat dah x blogging, idea pon lari suma... Wakakaka..
Anyway, enjoy our visit here & do follow k..?


Xoxo...

0 comments: