BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Wednesday, March 2, 2011

Aku taknak!

Haiyakk.....!!

Letih aa 2,3 hari ni.... Baru tadi jer aku dapat hangout dengan my boy-friend, si Roberto...
Kitaorang takda buat ape2 pon... jalan2 jer....
*Roberto, finger-cross... *wink*...
Hehe...

Balik rumah, aku terus on9... Takde orang kat rumah ni, bosan plak... Nak tengok tv, sinetron Cahaya dah habis.. Haiyoo... Aku memang suka layan2 cerita2 indon nih... Haha... nggak gitu bung...?
Merepek...

Tengah2 main game Cupcake Corner, aku blogwalking.. Cari idea, nak blog pasal apa lagi..
*buat2 muke serius....
Then, aku jumpa topik yang aku nak habaq... Entry ni mungkin agak penting so, mark this entry men...!
Haha...

Aku sedar, 2,3 hari ni, aku selalu pissed off dengan orang.. Tak tau kenapa..
FYI, aku bukan la seorang yang suka membenci @ kaki gadoh..
Okengg..

1. AKU TAKNAK... *mesti hilite nihh....
...GADUH...
yup.. sad but true, for my haters... muahahaha...!
Aisehhh...
Aku memang taknak gaduh2... Bukan di dalam konteks cintan cintun sajer jer tuan2 dan puan2.. Aku memang taknak gaduh dalam semua hal.. Aku taknak gaduh ngan parents..(mintak simpang laaaa....)
Aku tak nak gaduh ngan kawan2... Aku taknak gaduh ngan JU.. Pokok nya, nggak mau semua dehh...
Aku memang tak cari pasal kalu orang tak mula dulu.. Especially, part gaduh2 pasal BOYS.. Kuno bha itu.. Dan... aku memang anti kalau ex boyfie cari pasal ngan aku lagi.. Mark this.. okengg??
Kalau aku dah pissed off sangat2, hambik kau aku punya penumbuk..!
Aaa... Sekadar illustrasi jer tuu..


aku taknak jadi cam ni k... 

2. AKU TAKNAK...
...GANGGUAN TAK WAJAR...
Bagi girls, mungkin diaorang faham jenis apekah gangguan nih..
Gangguan seksual? Hrmmm... ala2 lha..
Aku bagi contoh k...
Bayangkan diri ini sedang bermain game Cupcake Corner dengan hati yang senang..
*Tetttett*
Chat fesbuk berbunyik.. Check la, mane tau, geng2 gosip ke.. Encik JU ke..
Bila ku buka jer chatbox, unknown punya orang, tulis mende2 lucah...!
Aku terus tunjuk jari tengah kat depan laptop.. 
Ha.. Ambik kau..!
*sekali lagi merepek...
Aaarrrggghhhh! Aku mencik, mencik, pada dirimu...
Sapa2 yang dah pernah buat camtu kat aku, dipersilakan keluar dari friends' list aku.. TQ..

makan kang!!

Dan...
The ultimate hal yang buat aku sakit hati.....

pervert!



tambah2 kalau muke cam nihh.. xD


Memang pantang!!
Tak salah kalau nak menghargai ciptaan Tuhan tapi tak payah la nak buat bunyik2 macam hewan nak mengawan... Konpem x layan...


3. AKU TAKNAK...
...JADI HIPOKRIT...
Ahaaa...
Faveret tpik nih...
Bagi yang x kenal aku, mungkin diaorang akan ingat yang aku ni seorang yang ngengade, gedik @ watsoever..
Well, I'm not, ok...?
=)
Kalau orang tengok, rambut hilite, high heels...
Dah mcm ape dah.. Tentu orang fkir bukan2..
Hakikat nya....


RAMBUT TIDAK MENCERMINKAN DIRI ANDA SENDIRI...


Aku tak rasa pun, aku ni macam budak jahat yang teramat.. Ada lh time2 aku nakal... Tapi, full-time, aku memang budak baek...
Haha..
Hampeh jer rasa puji diri sendiri..
Ehh, seyes..
Aku x jahat sngt.. Kalau nak tau lebih lagi tentang aku, geng la ngan aku... Aku x makan orang punya..=)


Aku puas cari, gmbr yng boleh describe perangai aku yang sebenar nya... Tak jumpa lha...
Mungkin gambar ni pat explain kot...
=)
Hehe..

nak jadi Bubbles, bolehh..?? tehee~

Yaaa...
Saia ada itu macam Power Puff Girls..=)
Saia agak girly tapi saia tough okengg??

Takat ni jer lh k...
Melencet dah jari jemari ku ini..
Huhue~





p/s: aku post benda yang buat aku annoyed... Taip panjang2 pon annoyed..
bolehh gitu..?? hehe..



Xoxo..
Lotsoflove..=)














2 comments:

Roberto Angkin said...

cross finger* :p

what we did on our last outing?
tell me tell me:P

Loriana The Dutchess said...

ahaha..
biar 2wa aja nmu...
=P