BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Friday, March 18, 2011

Be strong dear...=(

Uuwwaaaa......!!

Sedih2.....

Ri tu, time aku otw balik dari Sibu, aku dapat berita, one of my classmate, Michael, eksiden..
Rasa macam dh gugok dh jantong tyme aku bca text kazen ku tuu..
Aku kol Roberto, x angkat.. Try kol kwn2 lain, kot2 diaorang tau.. Suma xtau.. Ada yg blur g..
Ptt la rasa x best jak sblom aku balik Kapit..
=(

Aku dengar, teruk jugak Michael kena..
Mungkin hilang sblah kaki.. Takot nak imagine..
X prnah aku nak byngkan keadaan dia boleh jadi camtu..
Sekarang ni, xda pa2 yang pat dibuat, just doa untuk dia jer..


Baru jer malam tu aku text ngan dia, nak ajak lepak sbb lama dh x hangout..
Ingat nak lepak esok nya..
Tau2, dpt berita camnie..
Huhue....!!!


But, everything happens for a reason rite?
Hrmm...

Dear Michael,
We will always pray for you & we'll never leave you, through tears & laughters, through joys & grieves..
Be strong.. Don't blame anyone @ anything and most of all, don't blame yourself..
God has His own plans and someday, you'll find rainbow behind these rains...
If you need a shoulder to cry on, you know where to find me..
God bless you always syg..=)



p/s: just a short entry.. Can't help to cry..
Pray for him k, whoever reading this entry...
=(





GBU dear..<3..



=(


Xoxo.....



2 comments:

Roberto Angkin said...

look at his cute innocent face.... :(

Loriana The Dutchess said...

yup.. kiut jak.. =(