BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, March 27, 2011

Blessed Sunday!

Ow yeah, ow yeah!
It's Sunday you all~~
Hehe...

Akhirnya, hujung minggu yang ditunggu2 sampai jugak.. Plan, ingat nak jenjalan ngan si Roberto..
Aku bangun round 0930am..
Mata masih nak tutup, ngantok bebenar la teman..=P

Pas berus gigi, terus ngadap leptop..
Takmok lagi dh nak jenjalan.. Haha..
Well, ok jugak la aktiviti on9 ni dijalankan time2 macam ni.. Bettter la dari duduk kat tangga depan umah, ketip2 kuku dengan jelingan manja sambil menanti bebudak lelaki remaja lalu dan melafazkan 'Pewitt!'
Takpun, minum teh perisa vanilla & berbual tentang hal2 pilihan raya yang akan datang..
Ok.. aku tak politik yerr.. Hampeh rasa diri ini berbuat sedemikian...


Ekceli, pas SPM ni, lagi la banyak kerja nak dibuat..
Apply tu, apply ni... Nak decide course pa yang minat or at least terpaksa minat...Hehe..
Bila dah tensen2 on9..(ehh, tensen ke..?)
Aku bukak Youtube.. Nak cari vc yang tak hampeh nak ditonton la..
Then, aku jumpa vblog artis sorang..
Wa cakap lu, memang best dia punya vblog!
Saia ada manyak suka! =)





Ni la video yang buat aku gila sejam.. hehe..
Memang lawak kaw2 la dia pnya video.. Tambah best, siap ada pengajaran lagi tu..
Salute kat Mat Luthfi! =)
*btw, jambu aa dia nih.. haha..


Ada lagi video yang aku wajib tonton sekarang...
Korang kenal Fred?
Bukann... Bukan Fred Krueger tu...
Fred ni......



                                                           

Memang lawak.. Comel jer..
Aku dapat tau pasal Fred ni pon, dari iCarly..
Ada jugak angan2 nak jadik mcm Carly tu.. tapi maybe x komersil.. Hampehh..

Yess! I;m addicted to Youtube..=)

Chow lok keh? Nak mandi, nak jenjalan.. =P
pai2..









p/s: kalau ada tau mana2 video yang best, share2 aa..=)



0 comments: