BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Wednesday, March 23, 2011

Woooaaaaahhhhhh!

Hehe...
MODE: epy sesangat~~

aucakk!

Hari ni, result SPM dah pon keluar.. Ambik slip kira2 pkul 230pm tadik..
Tapi seblom dapat result aku dah tau brapa aku dapat..
Ow ya.. Ada 2 gud news.. hehe... Get ready for this bebeh! =)


Well, aku dah kaler balik rambut aku.. warna hitam..
Ow yess... Hitam itu menawan deng..^^,
Show pix jer la k? 
R u ready?

smbil buat muke camni..=p







JENGJENGJENG!




hoyeah~~ 
Nice eyyhhhh?
Hehe..
Saia manyak suka itu saia punya rambut suda hitam balik... hoho~
Pasni, nak try lowlite kaler brown?
Amacam? =)


Back to the main story..
Pagi tadi, lepas aku kaler rambut aku, terus aku meronggeng ngan Roberto, Ramnietasha, Jasty & Audrey..
Kat mane?
SUB CAFE bebeh! =p
Dalam aku otw g Sub Cafe, Roberto text, bagitau Ramnie tau berapa aku dapat..
HomaiGod!
Dah la aku neves giler sampai getaq kepala lutut, siap bagitau aku lagi, diaorang dah tau aku dapat berapa..
Aisehmen... =.=!
Laju jer aku speed kaki aku g SC..
Pastu, Ramnie bagitau la, dia cuma tau yang aku dapat 3A..
Hoooo~ Dah kira ok tu..
Aku tanya, ada gagal ke tak.. Ramnie cakap, dia tak tau..
Berdouble kuasa dua la neves aku time tu...
Fuhhhh!
Citer punya citer, kitaorang decide nak jenjalan jap, nak hilangkan stress kunun2 nye..
Ntah dar mne, adik aku datang, terus bagitau result aku..
Dah tak saspen lagi dah aku pastu...
=)
Nak tau berapa aku dapat?


tengok jgn x tengok..=)

Kalau tak clear, ni lah result yg aku dapat..

1103 BAHASA MELAYU (Bplus)
1119 BAHASA INGGERIS (A)
1225 PENDIDIKAN MORAL (B)
1249 SEJARAH (B)
1449 MATHEMATICS (Aminus)
3472 ADDITIONAL MATHEMATICS (E)
4531 PHYSICS (Cplus)
4541 CHEMISTRY (D)
4551 BIOLOGY (D)
6355 ENGLISH FOR SCIENCE AND TECHNOLOGY (A)
6356 BAHASA IBAN (Bplus)

Ok la tuu..
Aku tak pernah aim nak dapat straight A ke apa...
Cukup la takde yang gagal or at least, cukup nak hantar g masuk Uni @ ape2 jer..
Bersyukur la ngan apa yang kita dapat..
Tu la hasil usaha kita selama ni.. Kalau nak menyesal tu, muka surat satu lagi tu..
Move on jer laa...
Masih banyak lagi yang menuggu kita kat depan tu..


Roberto, we fight for what we ever wanted..
Then, everything will worth every efforts we've made..=)



Hrmm... Setakat ni, takde la celebration semua tu..
Tak kisah..
One thing made me smile today, I get to meet my old friends....
Oww yeah~~
Sukasukasuka!
Aaa... Kalau nak tanye ape2 lagi, sila cari saya di fesbuk okie? hehe..
Chowchengcheng!!











p/s: pray for Michael for his surgery on 30th Mac..=)







0 comments: