BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, April 3, 2011

one sweet day~

Baru sampai rumah.. Haduhh! Capek deh gue..
Terus blogging.. Mwahahaha~
Well, kelmarin, aku prgi Cboo, nak buat spec baru.. Niat, nak beli spec Ray Ban gk.. Tak jumpe2.. Haiss...
!=.=
Tapi nasib baek, niat nak buat spec baru tak terbantut.. Mau kena pelangkung kalau x siap jugak hari nihh..

Sampai jer kat Sibu Jaya, my home sweet home, wajah comel Alan adalah muke yang pertama aku tengok.. ^^,
Sori la... Takde pix cumil Alan nak tunjuk..
Sumpah, budak tu kiut, tambah2 dia baru jer boleh meniarap..
Tapi, suke giler2 nangis tengah2 malam..
Waktu aktif? Dalam pukul 4a.m..
Siap la mendengar alunan merdu sora si Alan..

Moving on.....

Hari ni, awal2 pagi, aku & kazen, Nyek tonton vcd..
Vcd budak2 tadika tu...Yang lagu tema dia yang mula ngan ayat:

MENTARI, DAH BERSINAR..
AYAM PUN, SUDAH BERKOKOK...


bla...bla....bla.... try cari kat Youtube tak jumpe plak..


Pas 7 pagi, gerak g pasar Cboo..
Kesian plak ngan si JU yang dah tunggu... Tehee~ Sowie bebeh..
Pas breakfast, jenjalan...
Sempat la beli 1,2 baju baru..
Akhem~ Sila jeles... Haha..
*Apekah......?
Yang penting, harus la outing kita diselitkan dengan lawatan sambil melantak ke Kepsi aka KFC..=)
Hoyeah~~
Sekali lagi, tengkiu yang x terhingga buat incik JU sebab dah jadik penanja utama sesi melantak kali ini..
Ambik spec, trus antar si kazen balik..
Pai2 Cboo....=)















Well, sebenar nya, takde la benda yang menarik sangat nak show..
Just nak bagi sebijik penghargaan buat si kazen yang susah payah nak antar g pasar wlaupun hakikat nya si kazen ini tersangat lah liat nak bangun pagi..=p
& buat incik JU, I'm looking forward for another day like this..=)
Nice time spent with you...

yess.. i'm happy..=)

Uhhh...
Btw, JU, 

Hehe...




p/s: cik kakak KS, tlng beli kontek lens utk adek cumil ini, boleh? =)



0 comments: