BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Wednesday, April 13, 2011

What a week~~

Hokeh....!!
Minggu ni, memang, total chaotic!
Ada yang sedey2, ada yang epy2, ada yang sakit hati... "=.=

Aaaa... Kite citer satu2 k..?


10 April 2011


Kitaorang tengok gig, kat Stadium Tertutup Bleteh..
Nak kata meriah, tak la jugak.. Tehee~ Tapi aku terpaksa stay sebab JR dah janji nak antar balik...
JG yang bagi idea nak datang..
Wahh~ Semua nak datang.. Pakat2 1 van..
Aku, RA, AR, CA, AT tumpang TM g stadium.. TM jugak yang nak antar.. Tengkiu2..^^,
Sampai sana, jumpa RR, JM, GD, MU... aaa... banyak la.... Aku pn boleh lupa.. tehee..xD
Bla...bla...bla...
Tak banyak yang boleh citer.. Tengok gambar jelah..

the back view.. hehe..

Ekceli, tu jer gambar yang ada kat aku.. Tak sempat ambik untuk tujuan blogging so, kalau nak lagi, kelik NI..

Aku balik pun lewat sebab the twin, JR dan JG kena perform sampai VIP datang.. Kena tunggu budak2 habis pertandingan mewarna lagi..
Sampai rumah, round 630pm.
On9 jap....
Mandi......
*pit,pit*
Homaii.. JR dah sampai depan gate rumah aku!! KItaorang dah janji nak jenguk MC sebelum dia pergi Sibu, operate kaki dia..
Sori.. Ni pn takde gambar..
Dok ralit dengar mak dia bercerita tentang kecederaan yang ngeri itu.. Tidak sanggup I mendengar... (O.O!)
Yang rindu kat MC tu, boleh la datang jenguk dia kat wad ortopedik di Hospital Sibu ye. Terima kasih..=)

12 April 2011

Pun tak banyak yang aku nak cakap.. Let the picture speak for itself..

kelik untuk tumbesaran berganda kuasa naga..

Hehe.. Smiling all day..=)

13 April 2011


Sebab aku dah dapat surat tawaran tu, so, aku tak jadi la nak ikut temuduga kunun2 nya kat SMK Kapit pagi ni..
Round pukul 8, SV kol, tanya betol ke tak tempat tu.. Aku cakap betol je lah.. Orang ramai pun dengar kat dalam radio macam tu.. Aku pun masih mamai nak tdo masa tu..
Pas mandi, aku text RA.. Tanya macam mana interview..
Ter-reveal la segala nya..
THE WHOLE THING IS JUST A LIE, A BIG FAT LIE!
Guru2 kat sekolah tu cakap, takde interview kat sana.. Tau2, pihak radio salah announce..
Cilake~~
Punya la susah2 orang turun, nak intervew, rupa2 nya, takde!
walaupun aku tak iko diaorang, tapi aku faham la, macam mana rasa bila kena camtu..
Memang unfair~
=(

Hrmm.. Takat tu jer la, untuk minggu ni..
Kelak update lagi..=)















p/s: masih kelam kabut dengan persiapan nak g interview.
Wish me luck!! (*.*v)


0 comments: