BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, May 1, 2011

1 year suda..

Tak terasa, setahun sudah..
Apa yang setahun? Anak? Kuceng? Henpon?
Bukan...
Ekceli, hari ni, setahun sudah aku ngan SAL dah break up.. Yup.. Setahun..


Aku nak review ape yer sempena hari 'bertuah' ini...?
Okengg.. Review yang baek2 jer laa.. Taknak aku kutuk janda aku...
Ehhh.. Aku janda @ dia janda...? Hehe.. Ignore..


Kitaorang start kapel 14/12/2007.. Masa tu, baru nak kenal la kunun2 nya..
Thanx to kazen Abass Ultraman coz invite dia balik kampung sama.. Kalau tak, mungkin kitaorang tak pernah jumpa & sekali lagi kau ambek ucapan trimas sebab telah menjadi posmen yang amanah.. Salu kirim prezen kat SAL kalau kitaorang tak dapat jumpa.. ^^,v


Hrmmm... Sepanjang tempoh 2tahun lebih kapel, kitaorang cuma dapat jumpa 4 kali kot.. Kalau plus bertembung kat market ke, umah kazen ke, banyak kali la jugak.. Pelik kan? 2 tahun kapel, 4 kali jer jumpa.. Kesian nyer kat ngkau.. Tehee~ Tapi, aku tak kisah.. Sebab aku dah kenal sangat dah perangai dia macam mana.. Texting pon jarang, jauh lagi nak koling2..


Aku masih ingat lagi senarai kepentingan dalam hidup dia(mengikut review aku..)

1. Dia mengutamakan famili dia especially mak tercinta..
2. Dia syg kawan2 dia..
3. Syg moto..
4. Syg PSP/PS2
5. Syg kerja dia..
6. Syg aku..


Hehe.. Nampak tak ranking aku kat mana? Best tak? ^_* *wink*


Apa yang aku suka & syg sangat kat dia?
Nak kata dia encem, tak jugak..
Nak kata dia loaded, tak jugak.. 
Nak kata dia gentleman sesangat, tak jugak...
Habis tu? Aku suka apa kat dia..?
*smile..
Here we go..

1. Lawak kaw2 dia.. Seyes cakap, dia selalu menang kalau kitaorang mock each other.. Apekejadah...?
2. Aku suka cara hidup dia yang simple..Dia simple sesangat.. Tak dress up giler bila nak keluar.. Keluar ngan aku pon pakai short, tayang bulu kaki..=P
3. Dia tak tunjuk sangat yang dia syg aku.. Dia tak jiwang.. Kalau dia cakap pon macam ni jer..
"Aku syau ke d.." or in BM, "Aku syg ngko.." 
*smiling..Ahaa.*
4. Dia tak hipokrit.. Depan famili aku, even ngan parents aku, dia tak kontrol macho..Dia tau macam mana nak ambik hati.. Puan DD suka dia tau.. Pernak sekali mak tanya after kitaorang break, "Ma rita SAL? Lama enda meda ya..". Translation, "SAL apa khabar? Lama tak nampak.."
Tersentap hati ini.. Huhue~
5. Dia hormat aku.. Dia tak kesah sangat apa yang aku buat, dengan sapa aku keluar.. Sebab dia percaya kat aku..^^, 

Macam tu la budak yang pernah aku sayang & sampai sekarang pon, aku masih sayang.. As ex op kos..
Adalah jugak kitaorang texting sekarang tapi jarang la.."=.=
Kalau dah topup banyak sikit baru dapat texting.. Sebab numb dia, aku tak Xpax.. Hehe.. 
Apa yang kitaorang borak, hanya kami dua yang tahu.. *w i n k w i n k !*



Ni je la yang aku nak share.. Lain2, special part..=)
Nak kasi lagu ni kat dia la..






p/s: selepas setahun, everthing bout him still looks new to me.. Miss ya!

0 comments: