BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, May 8, 2011

The best friend of mine..

Entry yang wonderful ni adalah untuk seorang kawan yang wonderful..=)

Roberto Angkin


First kitaorang kenal masa Form 1.. Tapi kitaorang belom geng lagi tyme tu..
First impression? Aku rasa dia ni sorang pencinta wanita kot.. Sebab dia memang salu geng ngan budak perempuan.. Hehe..
Sampai kitaorang Form 3, kami dua masih belom geng.. Lagipn, tyme tu, kami dua sama2 dah ada BFF masing2  so maybe macam 2 parallel lines la..
























Masuk Form 4, aku join drama.. Dipendekkan cerita, pertandingan drama x jadik.. Terpaksa tunda ke bulan Julai.. Dalam masa yang sama jugak, team debate BI cari ahli baru, nak cukup kan kuota 4 pembahas..
Thanx to Miss Erlinda, selaku guru bahas sebab bagi kesempatan join debate walaupun last minute prepare..
Dalam 2 minggu camtu la kami spent tyme sama2, along Patrick & Gerald..
Habis debate, kena rush buat semua paper Addmath yang tinggal sebab debate tu berlangsung tyme exam, Addmath lagi tuu.. "=.=


Dipendekkan cerita, lepas join debate, secara tak sengaja, Cikgu Eff ambik dia join drama.. 
*kekurangan tenaga pelakon masa tu..=)
Again, masa lepak-ing sesama pown bertambah & kitaorang pon rapat..^^,
Sama tak siap kerja sekolah, sama exam lambat, sama travel g Betong.. Semua sama la..


Tahun lepas,(2010) kitaorang sama2 jadik pengawas..
Masuk kelas baru, duduk sebelah menyebelah..
Bak kata Hatim, bersekutu bertambah mutu, so, bila dah duduk sama2, konpem tumbuh tanduk.. Tehee~
Tapi kitaorang budak baek tauuu...
Tak pernah langgar peraturan..*ye ke.....? =P
& sebab tahun lepas kitaorang SPM, bz la jugak...
Bz study(berborak je lebih.. hehe..)
Bz duty(yang ni pon, berborak & bergosip yang lebih.. hehe..)
Bz makan dalam kelas..(xtvt wajib stiap pagi..^_*v)
Memang tahun lepas adalah tahun yang ter-best..
*Maybe sebab dah ada kesedaran bahawa diri ini bakal berenti sekolah..
Most fun, lawatan pengawas..^^,
Dah try minta pix2 saat2 gumbira itu daripada incik Roberto tetapi hampeh.."=.=
& sedar tak sedar, dah SPM...
Habis SPM, bubye skol~
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Up until today, Roberto and I are still best buddies..=)
Sharing tears & laughters together, going through ups and downs together.. Even making new members to hang out with..^^, *w i n k!*


Sempena bulan Mei ni(which is the month we're both started to be friends & today is his B-day..), nak bagitau dia, thnx for everthing..

*For shoulder that you lent whenever I needed the most..

*For all the foods and beverages that we've shared..

*For those jokes that have made me laugh..

*For all the problems that you wiling to share..

*For new friends that you've introduced..=)

*For all the informations that you've gave...

*For the gifts that you've gave me..

Thanx for all...=)


the first debate..=)




bengkel teater..




pix last year..





Pix tahun ni, still looking.. hehe..
Anyway, thanx again for being such good friend..=)













p/s: kalau ada yang x sempat meratah kek B-day Roberto tadi, minta kat dia aa... hehe..





0 comments: