BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, June 26, 2011

Fuhhhhhh!

Haisssss...
Apakah satu minggu? *What a week..*
Ni baru la berabad tak update blog.. Memang berhabuk, ditambah dengan citer2 best yang sepatutnya dibaca minggu lepas.. Baru la terasa kehebatan internet bila lama dah x on9..
Last weekend,, 2 malam aku menetap separuh msa kat cc, lepaskan ketagihan on9.. Terutama skali, fesbukk...
Mummy misss you giler2 fb!

Jadi, since aku tak bagitau sangat aku g bertapa kat mana seminggu ni sampai ada jugak yang cari..(glamer ke aku..? ) so, here's the answers..
Aku sekarang dah selamat & jayanya berada di IPG Kampus Rajang, Bintangor..
& dengan bangganya telah menghabiskan 5hari 4malam di neraka minggu orientasi..
Bz sesangat sampai dah lupa bahawasanya diri ini mempunyai henpon nak koling2 famili..
Bz sesangat sampai dah alpha dengan kewujudan internet..
Huhue..
Memang tak best mula2 jauh dari famili, kawan2 seperjuangan lepak..
Tapi, since aku dah jumpa ruumates yang memang satu kepala & jugak coursemates yang sama, boleh laaaa tahan minggu ni...




Aku nak recall apa yeee dalam entry kali ni?
Minggu orientasi?
Haduyaiii.. tokseh2.. 100% torture.. Mentally & emotionally..
Tapi, sikit2 ajar aku macam mana  nak fikir seperti seorang guru.. (Cewahhh!!)

Sejak dah masuk sini, nape aku selalu merasakan kemengantokan yang hakiki aa..? letih sangat ke?
Haisssss... ntah leeeerrr..







Just a short update..
Dah kering idea nunggu roomates sampai.. hehe..
Chow~












p/s: I think I'm falling for you..