BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, August 14, 2011

A weekend here in MaPeRa

Jam? 1529 bila aku mula2 bukak tab blogspot.. :)
Currently hujan di bumi Rajang ni.. *intro sengal..
Sebab dah bosan dok mengadap lappy, buat assignment Basic Maths, nak blogging jugakkk.. tehee~


Okayyy.. Tipikal hujung minggu aku kat sini, buat bising assignments.. (ye ke..??)
Tapi minggu ni macam lain jerr.. Yaaaa.. Saya semakin rajin walaupun tak seberapa..
:)
Let the pictures tell the weekend here..



assignments yg nmpak sikit tapi bnyak nak mamposs. 

Nampak takk? Kiud tak bed sheet aku? :p
Assignments ni lah peneman aku time boring.. (kekunun nyerrr...)
Semua due date minggu sebelom cuti raya.. Apakahh??

lma dh x bukak tab microsoft word lbih dri half an hour

Natang ni lah yang currently sangat2 menghantui tdo malam ku..
Tak habis2.. Ada jerr yang tak kena.. Mata pun dah naik puffy ngadap lappy, tekan kalkulator, cari maklumat.. Haisssss..

panadol & ubt flu

See? lama2 buat kerja, sakit terus.
Yelah, kalau dah mngahadap lappy sampai 2,3 pagi sebab skype, fb buat assignments, mana tak overdose kepala.. 

So, nak hilang stress, here's my way..:) *senyum kambinggg

as usual.. tehee~

Chatbox sengaja bukak.. tapi tak aktif.. hehe..
*ini tipu yerrr..

blom hbis2 lagi baca.. 

My personal favourite.. :)
Chapter 1, nangis tengah2 malam aku baca.. 
Sekarang ni nak catch up baca buku ni pun dah takda masa.. :( 

hehe.


Haaaaa.. Aktiviti mlm2.. tehee~~
Yg ni sample jerr..
hehe.. *wink*


Tu lahh yang tipikal dibuat kat sini hujung2 minggu.. Ada jugak kadang2 outing pergi Ckeii..
(kadang2 jer kerrrrrrr?? hoho)
Sekali sekala lepak2 kan3? :3


Anyway, sekali lagi assignments memanggil..
Chow3.. 
:)











p/s : can't wait for another 2 weeks.. ^^,