BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Friday, September 23, 2011

Da BDay of mine :)

Currently, pukul 0150am,23 September 2011 so kira2 dh sejam lebih dah aku berusia 18 years old..
Yessss.. I'm 18 odyyy.. ^^, *clap2..

Dengan ter-update nya blog ni pada pagi ni, sya dengan rsa 'tidakbanggabercampurmalas' nak habaq maii, sekarang ni, tuan empunya blog sngt2 bz.. Latihan drama dari pagi sampai malam.. belom tambah bersengkang mata dengan fesbuk, muvie assignments yg sangat demand mak datuk K.. Pra-tonton dh 4 hari lagi tinggal.. Bertolak ke Miri, 30 Sept.. Pementasan, 4 Okt.. OK DONE! nak extend lagi pasal drama ni, meme aa tak dapat nak citerr so, next time aite? :)


Okayyyy.. Menyentuh isu yang ditimbulkan di dalam tajuk post di atas..(ecehcehcehceh..)
One thing for sure, I'M SO HAPPYYYYYYYY! ^^,
Midnite after 21 Sept, Daddy V, MMP, KST(merangkap 2nd BDay girl), MY, WHH & CL nyanyi lgu HB ramai2.. Seyes.. sangat2 surprise.. bkn pa.. time tu mata dh stim, ingat katil jerrr.. :p
CL pn x ckap pa2.. sangat pndai bersubahat itu orang tua.. tehee~
The next day pun, masih diam.. ajak lunch kat cafe pun tak mok.. aieeeee? pa kena pak cik tokkk oww?
Sampai lah malam prektis drama...
Daddy V & Mama Flo bantai aku terok glak.. Sampai aku disuroh shut up.. Masa tu dah berkaca2 mata ku nak nangis. Mama Flo siap warning lagi, "nangis lh.. sikit2 nangis.."
Dahhhh.. Ku tahan..
KST lewat datang, aku jugak yang kena.. "=.=
Semua orang marahh.. Semua orang diam..
Ku tunggu masa nak burt out into tears whennnnnnnnn....


HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....
HAPPY BIRTHDAY TO LO AND TING..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....




OMG!! Otometik ku nangis.. *nang tak malu...
Ku pandang belakang then ku tengok CL datang bawa kek..
Dahhhh nangisssssss...
Dah habis kek dilantak, terus ku call my mum.. sebak rasa takda kat rumah nak celebrate BDay tahun ni..
Konpem mak rindu nak dengar aku pujuk nak BBQ belakang rmah untuk BDay tahun ni kan3? :p
Anyway, thanx for the surprise, you guys..
My Big Happy-Sometimes-Annoying Drama Family.. :))))))
Daddy V & Mama Flo..
My CL & WHH.. :)




Tak lupa jugak yang sanggup bersengkang mata semata2 nak ucap tengah2 malam tuuu.. JU.. :)))
SV sampai ucap 2 kali.. "=.= & yang berkenaan lah..
To end this memorable day, here's some pix.. :))))


:)


:)


love..:)


smileeeeee :))))))))

Once again, averysooomuchsuperdupergreatbigthanxxxx kepada yang dah wish & susah2 buat surprise.. LOVE YA'LL! :))))












p/s: JU ttap orang pertama wish.. :)))) 

0 comments: