BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Monday, November 14, 2011

Not Over You :(

Post ni akan jadik post yang depressed  so kepada sesiapa yang rasa depressed sekarang ni, better jangan baca.. Takut ada yang nangis sama.. *Sumpah! Aku sedih sesangatttttttt~ :,(



Aku tau, aku takkan jadik orang yang terakhir yang dia sayang..
Takkan jadik orang yang terakhir yang dia rindu..
Takkan jadik orang yang akan bersama dengan dia sampai tua..
*I wanna grow old with you bak kata lagu....
Tapi aku tau, aku boleh sayang dia..
Aku boleh rindu dia..
Dan aku boleh bersama dia sampai nanti..

Kenapa awak lepaskan saya dulu? Kenapa awak tak pertahan kan apa yang kita ada dulu? Kenapa awak tak pernah usaha cari saya macam saya cari awak dulu?


Bila dia dah mula menjauh, aku try cari balik..
Aku tak peduli apa yang dia fikir tentang aku..
Yang aku tau, aku sayang dia dan aku perlu pertahankan dia..
Tapi kenapa dia tak pernah buat semua tu?


Walau bagaimana sakit aty aku dengan dia, aku tak pernah tunjuk kat dia..
Sebab aku tau, emosi boleh buat seseorang berubah aty..
Yup.. belajar daripada pengalaman dengan dia..

Aku masih ingat apa yang dia bagitau.. Apa yang dia pesan.. Apa yang dia suka..
Dan sampai sekarang aku masih simpan semua gambar dia..
Tengok bila aku rindu..
Nangis bila aku rindu.


Aku nak dia balik..
Nak dia yang dulu..
Nak sambung apa yang dah kami tinggalkan 2 tahun lalu..



Cuma..
Keadaan dah tak sama..
:(












*just a short post..
can't think much.. :(
kbye~














p/s: yes! i'm still not over you!

Sunday, November 13, 2011

Last Week ^^,

Yuppppppppp!
Minggu ni minggu last nak spend kat maktab sebelom balik bercuti laaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaa!
:D
Dah minggu last ni, rasa macam taknak balik la pulak.. Semenjak dua menjak ni dah happy sangat kan, merogol dompet kat Sibu..
*Apa laaaa sangat Sibu tuuuu.. "=.=
Kalau ada yang alert dengan photo tag kat fesbuk aku, ada la yang nampak bertapa sukasuki nya kami merogol dompet sampai 2,3 kali mencocok ehhhh withdraw duet elaun..

Tak sabar aaahh nak balik..
Sayang, MUJ dan CP takda lagi pasni..
Terpaksa aku dan RAP berdua2 an jalan2 pasni..
Anyway, gud luck sygs!
Welcome back to students' life~ ^^,
Tahun depan kita mesti jumpa okeyyyyhhh? Orite :D


Last week ni jugak SS menagih pameran nya..
Terpaksa jadk ilmiah siket bukak tab google search *at least yang bersifat maklumat penting..
So sapa2 yang nak datang tengok amat lah dialu2 kan..
Nasib baek la da CL tolong buat research.. Dah la aku nihh separa blurr tentang apa yang berguna..
Maen copy paste jak.. Gampangg "=.=


Aaaaa.. Just a short update..
Malam ni macam tak mengizinkan aku multitasking buat kerja untuk exhibitions sambil berblog so aku just blogwalking.. Yaaa.. At least da jugak benda yang boley buad aku senyum dan ingat what is the real point to blog. :)
So, have a nice weekend everyone~
*kalau ada yang baca laaa.. hampehhhh "=.=












p/s : boleyy tak kalau kau takyah nak racist sangat? Yang kau jaja ke sana kemari cter mengaibkan agama lain selaen agama kau, kau rasa baek ka? Kita kan 1Malaysia derrrr..








p p/s: sorryilyjackyho~ :(