BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Sunday, November 13, 2011

Last Week ^^,

Yuppppppppp!
Minggu ni minggu last nak spend kat maktab sebelom balik bercuti laaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaa!
:D
Dah minggu last ni, rasa macam taknak balik la pulak.. Semenjak dua menjak ni dah happy sangat kan, merogol dompet kat Sibu..
*Apa laaaa sangat Sibu tuuuu.. "=.=
Kalau ada yang alert dengan photo tag kat fesbuk aku, ada la yang nampak bertapa sukasuki nya kami merogol dompet sampai 2,3 kali mencocok ehhhh withdraw duet elaun..

Tak sabar aaahh nak balik..
Sayang, MUJ dan CP takda lagi pasni..
Terpaksa aku dan RAP berdua2 an jalan2 pasni..
Anyway, gud luck sygs!
Welcome back to students' life~ ^^,
Tahun depan kita mesti jumpa okeyyyyhhh? Orite :D


Last week ni jugak SS menagih pameran nya..
Terpaksa jadk ilmiah siket bukak tab google search *at least yang bersifat maklumat penting..
So sapa2 yang nak datang tengok amat lah dialu2 kan..
Nasib baek la da CL tolong buat research.. Dah la aku nihh separa blurr tentang apa yang berguna..
Maen copy paste jak.. Gampangg "=.=


Aaaaa.. Just a short update..
Malam ni macam tak mengizinkan aku multitasking buat kerja untuk exhibitions sambil berblog so aku just blogwalking.. Yaaa.. At least da jugak benda yang boley buad aku senyum dan ingat what is the real point to blog. :)
So, have a nice weekend everyone~
*kalau ada yang baca laaa.. hampehhhh "=.=












p/s : boleyy tak kalau kau takyah nak racist sangat? Yang kau jaja ke sana kemari cter mengaibkan agama lain selaen agama kau, kau rasa baek ka? Kita kan 1Malaysia derrrr..








p p/s: sorryilyjackyho~ :(

0 comments: