BLOGGER TEMPLATES AND MySpace Layouts »

Wednesday, December 28, 2011

Ho-Ho-Holidays!

Aku tau, memang dah lama sangat citer ni patut dipost & sebulan lebih blog tak berjenguk..
Sorie eyyyyyhhh.. 2minggu memang tak dapat nak on9..
Anyway, Desember memang sangat hectic.. Tapi thank God sebab vacation yang dah plan lama jadik jugak.
Vacation ke Kuching selama 4n5d berjalan dengan lancar and thanxxx a bunch kepada CL, WHH & KSP sebab dah jadik travel mates yang setia.. ^^,
From 9th-13th Dec, memang FUN-FUN-FUN! :)
Jom tengok gambar.. hehe..
*malas nak taip panjang..

the journey begins! ^^,


the cave :))

blue lake

it's Tasik Biru ekceli.. hehe..

tireddddd..

WHH.. :)))

failure using timer.. '=.=

shopping @ serikin

Well, that's all folks!
Have a nice holidays and enjoy it while it lasts! ^^,













































p/s : Happy New Year, folks! :)



0 comments: